Bestuurswijziging K&v

Na de Algemene Ledenvergadering op 5 maart 2020 is de samenstelling van het bestuur van Kunst en Vriendschap gewijzigd.

De wijzigingen van het Bestuur:

Voorzitter J. Wevers was (J.v.IJmeren)

Secretaris: D.v.Ewijk was (R.Roesink)

Penningmeester: L.Hovestad was (D.v.Ewijk)

Overige bestuursleden: P. de Kat, M. Wevers, S de Kat

Wijzigingen zijn ook te vinden op de site onder contact en dan Bestuur.

Gezond en muzikaal 2020

Op maandag  januari is er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

De mensen zijn vanaf 19:00 uur welkom in “de Notenbalk”

Tevens is het de bedoeling dat de genodigde mensen een bezoek aan de notenbalk komen brengen om zo te kijken of er wederom een Fanfare kan worden gevormd.

Kerstbakjes actie 2019

Wilt u ook iets gezelligs op tafel tijdens de kerst? Dit is uw kans!!

De mensen van Kunst en vriendschap gaan weer kerstbakjes maken. De kerstbakjes gaan tussen de € 5,00 en € 15,00 kosten. Heeft u wensen met betrekking tot kleur? Dit is uiteraard mogelijk!

Een kerstbakje kan tot uiterlijk 13 december besteld worden bij: Gea van Ewijk 0488-443053 Ger de Kat 0488-442514                        

De bakjes zullen op de volgende dagen gemaakt worden: Donderdag 12 December 13:30 tot 16:30 uur en s’ avonds van 19:00 tot 21:00. Vrijdag 13 December van 13:30 tot 16:30. Zaterdag 14 December van 10:00 tot 15:00.                                               

Op zaterdag 14 december a.s. kunnen de kerstbakjes van 10.00uur tot 15.00 uur opgehaald worden.                                                                     

Wilt u eerst komen kijken wat er al gemaakt is, een bakje kopen of laten maken? Kom dan langs bij verenigingsgebouw “De Notenbalk”, Swaenenstate 40 in Opheusden.

Zien wij u ook???

Muziekvereniging K en V collecteert voor Oranje Fonds in Opheusden

In Opheusden wordt van 11 tot en met 15 Juni 2019 gecollecteerd voor een socialer Nederland. Kunst en Vriendschap uit Opheusden doet deze week mee aan de Oranje Fonds Collecte. Met de opbrengsten steunen zij projecten die bijvoorbeeld eenzaamheid en armoede bestrijden in Gelderland. Daarnaast kunnen zij hiermee hun eigen organisatie draaiende houden.

 

In Nederland zijn veel mensen die om verschillende redenen niet goed mee kunnen doen in de samenleving. Bijvoorbeeld omdat zij geen sociaal netwerk hebben en eenzaam zijn, in armoede leven of een beperking hebben. Het Oranje Fonds vindt dat niemand zich buitengesloten zou moeten voelen en steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Verenigingen en stichtingen zorgen voor die verbinding. Daarom gaan zij tijdens de Oranje Fonds Collecte langs de deuren om geld op te halen.

Opbrengst

Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan een eigen doelstelling. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld iets extra’s doen voor hun doelgroep of noodzakelijk onderhoud bekostigen. De andere helft van de opbrengst wordt door het Oranje Fonds besteed aan sociale projecten in Gelderland. Denk hierbij aan projecten die eenzame mensen koppelen aan een maatje of die mensen met schuldenproblematiek helpen hun financiën weer op de rit te krijgen.

Elke euro goed besteed

Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. De afdracht van de volle collectebussen wordt in de meeste plaatsen verzorgd door de RegioBank. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen volledig besteed aan organisaties en projecten die Nederland socialer maken. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

NIEUW LID VOOR K EN v ??

Op Dinsdag ochtend was het dan zover en na best wel lang wachten door alle leden van KenV is er bij ons lid Marjan een wolk van een baby geboren. De jongen luistert naar de naam Jonathan. Met moeder en kind gaat het goed.

Vanuit bestuur en leden van Kunst en Vriendschap van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!!

Zodra het kan graag aanmelden voor de base ☺♪♫

Een gezellige tafel tijdens kerst door Kunst en Vriendschap!

Wilt u ook een gezellige tafel tijdens de kerst?

Bestel dan NU uw kerstbakje bij Kunst en Vriendschap Opheusden. De kerstbakjes kosten tussen de €5,- en €10,- euro.
Heeft u wensen m.b.t. kleur? dan is dit uiteraard mogelijk.

U kunt tot 15 december a.s. uw kerstbakjes bestellen bij Gea van Ewijk (0488-443053) of bij Ger de Kat (0488-442514).

U kunt uw kerstbakje ophalen van 11 t/m 14 december vanaf 19:00 uur of op 15 december tussen 10:00-16:00 uur in verenigingsgebouw “De Notenbalk” swaenenstate 40 te Opheusden.

Tevens kunt u op alle dagen gewoon langs komen en een kerstbakje “a-la-minute” laten maken.

Namens alle leden en het bestuur alvast fijne feestdagen toegewenst!

Kunst en vriendschap breid hun vriendschap uit!

Sinds donderdag 8 februari is de malletband van Kunst en Vriendschap hard bezig met de repetities voor het reünieconcert, dat wordt gehouden op Zaterdag 23 juni 2018. Wij verwelkomen vier oud-leden die het wederom aandurven om nog een keer te schitteren op het podium. Het concert wordt gehouden in multicultureel centrum “De notenbalk” aan de swaenenstate 40 te Opheusden. De zaal is geopend om 19:30 uur, de aanvang van het concert is om 20:00 uur en de toegang is GRATIS!

We hebben niet alleen nieuwe (oud) leden voor ons concert, maar sinds donderdag 15 februari zijn wij een instrument rijker. De basmarimba is aan onze collectie toegevoegd. Graag willen wij alle sponsoren, vrijwilligers, donateurs en natuurlijk onze leden bedanken die mee hebben gewerkt voor het realiseren van dit prachtige instrument. Wilt u dit prachtige instrument zelf bewonderen? U bent van harte welkom op ons reünieconcert. Bij dit concert zullen de diepe klanken van de basmarimba te horen zijn.

Kortom, wij hebben niet alleen onze vriendschap uitgebreid met het reünie concert, maar ook het instrumentarium.

Massa mallet avond Rhenen geslaagd

Op Zaterdag 3 Maart reisde de malletband van KenV af naar Rhenen om daar het 60 jarig Jubileum te vieren van Mallet Percussion band Drum Band Rhenen. Samen met de mallet band van E.M.M. uit Leersum is er een geweldige avond neergezet door alle 3 de verenigingen.

Ook werd de wel bekende Hans Verhoeks Dirigent van Drum Band Rhenen die avond geridderd door de Burgemeester van de Gemeente Rhenen van der Pas voor ruim 40 jaar verdienste voor de vereniging en daar om heen.

Een ieder kan terug kijken op een zeer muzikale en geslaagde avond vol mooie muziek.

 

error: Content is beveiligd