Fanfare

Fanfare stopt na 85 jaar met muziek maken

Met pijn in het hart moet ik als voorzitter van Kunst en Vriendschap mede delen dat de fanfare afdeling na een muzikale periode van 85 jaar er mee gaat stoppen. De meeste van u zullen dit al via de moderne media stromingen vernomen hebben maar wij vinden gepast dat wij hiermee zelf naar buiten treden op onze eigen site . De reden van het opheffen van de fanfare afdeling is dat we al geruime tijd met een kleine groep blaasmuzikanten waren, waarmee we  nog altijd muziek konden en wat belangrijk was wilde maken. Vorig jaar na ons concert in november merkte we echter al dat er mensen waren die eigenlijk minder gemotiveerd raakten omdat er nog maar een klein stel muzikanten waren om mee door te gaan, maar doordat het 5 mei project werd opgezet en er weer iets muzikaal moois op de Agenda stond was de motivatie toch weer aanwezig en was het onderling nog altijd reuze gezellig. Na het 5 mei concert kwam er echter weer en dip en werd het steeds moeizamer om gemotiveerd te blijven en vooral muziek te kunnen blijven maken. Hierop hebben wij besloten hoe triest en spijtig de situatie ook is om de  blaasinstrumenten in de koffer te laten en er na 85 jaar mee te stoppen.

De Mallet-band zal de naam Kunst en Vriendschap in ere blijven dragen en zal gewoon blijven doorgaan met leuke muziek te maken waar wij als bestuur erg blij mee zijn.  Ook zijn we er achter gekomen dat we als muzikanten niet zonder elkaar kunnen, wat we hebben allemaal het zelfde doel en dat is muziek maken.

Het bestuur wil iedereen bedanken die ons muzikaal of op een andere wijze de afgelopen 85 jaar geholpen hebben en gesteund.

 

error: Content is beveiligd