“de Notenbalk”

“De Notenbalk” is een Sociaal – Cultureel – Recreatief- Verenigingsgebouw en is te vinden aan de Swaenenstate 40, 4043 KE in Opheusden.

Al sinds een aantal jaren Repeteert Muziek vereniging Kunst en Vriendschap in “De Notenbalk” op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 uur.

Ook de concerten van Kunst en Vriendschap worden gegeven in dit prachtige gebouw wat op zich niet zo heel vreemd is, tijdens de bouw van dit gebouw is namelijk meteen gekozen voor een goede akoestiek van de zaal door het aanbrengen van een speciaal plafond.

“De Notenbalk” beschikt over 2 zalen een bovenzaal en een beneden zaal.

De bovenzaal heeft de afmeting van een ruim klaslokaal en is o.a. te huur voor vergaderingen, scholingen en/of trainingen. De beneden zaal heeft een afmeting van ± 200 m2 is eveneens te huur voor o.a. kleine concerten, presentaties, vergaderingen en andere sociale en/of culturele activiteiten.

De benedenzaal biedt ruimte aan ongeveer 80 personen zittend op luxe stoelen en aan ruime tafels. Tijdens concerten wordt er een andere indeling van de zaal toegepast waardoor er voor ± 120  personen plaats is in de zaal .

Wilt een afspraak maken of informatie over de mogelijkheden en de tarieven van de zaalhuur neem dan contact op met:

Dhr. J.v.Neerbos,

Telefoon  06-25014390.

error: Content is beveiligd