Wordt lid bij Kunst en Vriendschap!


Sluit je aan bij Kunst en Vriendschap voor een onvergetelijke muzikale reis! 🎵

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging vol muziek en vriendschap? Dan is Kunst en Vriendschap Opheusden dé plek voor jou! Onze vereniging, opgericht in 1932, heeft een rijke geschiedenis van gezelligheid en muzikaliteit. Tegenwoordig bestaan we voornamelijk uit een dynamische malletband die keer op keer zorgt voor spetterende optredens die je niet snel zult vergeten.

Ontdek jouw muzikale talent! 🎶

Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen, maar twijfel je of het iets voor jou is? Bij Kunst en Vriendschap bieden we je de kans om dit uit te proberen, zonder verplichtingen. Op onze repetitieavonden, elke donderdag, krijg je de kans om kennis te maken met onze muzikale familie. En maak je geen zorgen als je nog geen instrument hebt, vaak kunnen we je er een lenen!

Eerste 8 lessen gratis! 🥁

Om je kennis te laten maken met de wereld van muziek maken, bieden we de eerste 8 lessen helemaal gratis aan! Zo kun je rustig ontdekken of het bespelen van een instrument echt iets voor jou is. Samen met onze ervaren instructeurs bekijken we welk instrument het beste bij je past en waar jouw interesses liggen.

Wat biedt Kunst en Vriendschap jou?

  • Lessen van ervaren instructeurs.
  • Gezellige optredens!
  • Een eigen uniform (in bruikleen)
  • Een instrument (in bruikleen)
  • En vooral: gezelligheid!

🎉 Word deel van onze muzikale familie! 🎉

Als lid van Kunst en Vriendschap maak je deel uit van een hechte gemeenschap waar muziek en vriendschap centraal staan. Na de eerste kennismakingslessen zul je al snel merken dat je tussen de bandleden staat, klaar om samen op te treden tijdens geweldige concerten en evenementen!

Wat biedt Kunst en Vriendschap jou nog meer?

  • Een warme en gezellige omgeving om jouw muzikale talenten te ontdekken.
  • Professionele begeleiding en ondersteuning bij het leren van een instrument.
  • Een kans om deel uit te maken van spetterende optredens en concerten.
  • Een hechte vriendengroep die jou met open armen zal ontvangen!

Durf jij de gezelligheid aan? Schrijf je vandaag nog in bij Kunst en Vriendschap Opheusden en laat jezelf onderdompelen in de wereld van muziek en vriendschap!

Wordt lid!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!